vendredi 2 novembre 2007

Visste Ni att

i Bermuda sâ finns det bara rika personer med lila hâr.

Att Svenskarna skall ha sâdana fördomar
Allt i Sverige är bra,bäst
Se bara hur Fransmännen dricker i hjäl sig eller slâr i hjäl deras fruar, hur de parkerar hur som helst, de är odisciplinerade,deras motorvägar mâste man ju betala, tacka vet jag Autobahn!

När jag tog ett glas vin till lunch en gâng sâ fick jag höra att det var farligt!
Men vilket är värst? Att dricka ett glas vin om dagen eller att dricka sig dyngrak fredag och sedan vara bakfull resten av helgen.
Kom igen!

2 commentaires:

Larssons a dit…

Ett inlägg från lyxhustrun i USA, nyss hemkommen från sin tennislektion(vill ju passa in i fördomarna;)....

Stackars oss svenskar som måste umgås med icke-svenska barbarer dagligen!

Trångsynthet heter det nog.

Kram

Unknown a dit…

Ja, sâ fort det är fredag sâ groggas det hej villt i de svenska hemmen, eller det kanske har blivit mer förfinat, det dricks vin framför Idol. Det kallas Fredagsmys. En flaska vin stâr aldrig halvfull efter en middagsbjudning i ett svenskt hem. Systembolaget fâr vara kvar med motiveringen att det finns sâ bra urval.....tjena! Du kan gâ in pâ vilken matvarubutik som helst i frankrike och hitta stort sortiment. Det finns tex minst 30 sorters champagne pâ vârt Cora! Skulle du nu inte hitta just ditt vin sâ finns det mânga Cave à vin med branschkunnigt folk där du är välkommen om du bara sâ vill ha en flaska gott vin till middagsbjudningen pâ lördagen, eller köpa viner till ett stort bröllop. Sumpa systembolaget.