mercredi 4 mars 2009

Hemmagjord târta


Det här är vâr första târta, vi bakade sockerkaksbotten och sedan lagade vi hallonsylt som vi varvade mellan lagen med grädde.
Tyvärr sâ blev grädden aldrig hârd nog sâ det rann, och det grädden tod slut innan toppen , men M gjorde en sâdan fin ros och târtan blev faktiskt jättegod.
Flickorna var stolta och mamma dessmer.

2 commentaires:

Unknown a dit…

WOW! Den ser jättemumma ut! Tips, om du vill fâ grädden orinnig sâ kan du i sluttampen hälla i ett pulver som kallas crêmefix.

Lillie plein damour a dit…

Hej, jag sâg cremfix pâ Leclerc men tänkte att med crème liquide pâ 30% fett borde ju gâ att fâ till grädde.
Jag skall köpa crème fix, annars tänkte jag prova creme fraiche liquide frân hyllan där creme fraiche stâr bland färska varor.Kram